søndag den 20. maj 2007

# 11 Blogmusik.net


Ting nummer 11 er en lille nem sag. Kast et blik på og lån et øre til Blogmusik.net. Her finder du endnu en netbaseret radio. Her er ikke de sociale lag, som i LastFM, til gengæld er der mulighed for at lave playlister, altså lister med musik, du selv sammensætter indholdet af klar til afspilning, når du har lyst. Denne mulighed får næsten Blogmusik.net til at fungere som en virtuel iPod eller MP3-spiller.
Hvis du bare er interesseret i at have en nem tilgang til god musik, når du er online, er Blogmusik.net helt sikkert noget for dig.

Fri leg
Opret dig på Blogmusik.net. Lav en "playliste", som indeholder nogle af dine yndlingsnumre.
Du laver en "playliste" ved at klikke på plustegnet nederst i venstre hjørne af siden og derefter kan du simpelthen trække dine numre over i playlisten.
Har du mere tid så prøv også radioen Musicovery. En sjov og ny måde at lytte radio på, men desværre uden et web 2.0-lag
--------------


Når du har lyttet til musikken og været lidt rundt i krogene af programmerne, så skriv lidt i din blog om, hvilken af de to tjenester Last.fm eller Blogmusik.net du bedst kunne li’ og lidt om, hvorfor der alligevel er brug for musikbiblioteker, når nu de sociale og netbaserede radioer er opfundet.
I det oprindelige program for 23 Ting, var musikstedet Pandora.com også med. Dette er imidlertid blever lukket for europæiske brugere for et par uger siden, p.g.a. rettighedsproblemer.

Ingen kommentarer: