søndag den 13. maj 2007

Opsamlingsuge

I denne uge holder vi pause med tingene, for at samle lidt op. Det betyder, at du har chancen for at komme helt med og være sikker på at få din mp3 afspiller.

Vi bag 23 ting sætter alle kræfter ind og det betyder at i denne uge stå alle eksperter til rådighed, nemlig: Bente Jensen, Hans-Henrik Skou, Jakob Lærkes, Joan Larsen, Kalle Nielsen, Marie Ulletved, Martin Jørgensen, Mikkel Hegelund, Peter Christensen, Sune Hundebøll og Thor Dekov.

Benyt chancen til at komme med, til at kigge på alle de spændende blogs og eventuelt til at kommentere på noget du finder interessant.

Vi vender tilbage i næste uge med en ny ting.

3 kommentarer:

Sense & nonsense sagde ...

Hej Bente & co,
Hvordan orienterer du/I jer om, hvor der sker noget nyt på 23 ting bloggene uden at skulle bruge en hulens tid på at surfe rundt?
Det kunne jeg godt tænke mig at vide (så vil jeg gøre det samme).

Anonym sagde ...

Hej x-sense
Det nemmeste er at abonnere på rss fra bloggene og så læse nyhederne i sin nyhedslæser. Fx er rss fra din blog:
http://anmari23ting.blogspot.com/feeds/posts/default

Hvis du erstatter 'posts' med 'comments' i url'en, så får du også besked om alle kommentarerne i den blog - (det var sådan jeg opdagede din...). Det er en nem måde at følge med i udvalgte blogs.

Jeg er i færd med at lave en samlet rss-læseliste, der kan importeres direkte i mange rss-læsere, men det bliver først i næste uge at den er færdig :)
Hvis nogen vil, så kan man faktisk godt lave en html-side, der viser alle bloggene i små selvstændige div-vinduer - men den vil tage et stykke tid at loade :)
Håber det var en hjælp :)

Sense & nonsense sagde ...

Smadderdejligt, Kalle. Det vil vil kigge på. Tak!